Nacházíte se zde: Úvod » Blog

Blog

Work-life balance

27. 5. 2014

Work-life balance, v dnešní době poměrně často skloňovaný výraz. Co to vlastně znamená? Jde o slaďování osobního a pracovního života, respektive snaha o dosažení rovnováhy ve všech oblastech života každého jedince.

Více

Jak se připravit na pracovní pohovor

22. 4. 2014

Pokud v současné době hodláte změnit svoji práci, je pro vás bezesporu velmi důležité se kvalitně připravit na přijímací pohovor, tak abyste měli šanci uspět a posunout se tak dále ve své profesní dráze.

Více

Protinabídka?

1. 4. 2014

Pravděpodobně po dlouhém přemýšlení a zvažování pozitiv a negativ se rozhodnete hledat novou práci. Důvody jsou samozřejmě individuální, nicméně se nejvíce potkávám s těmi, které se dají zařadit do několika kategorií: manažer (nevyhovující vedení, firemní kultura), tým (nefungující vztahy), finance (plat nereflektuje pracovní nasazení a úspěchy), množství práce (mnoho či málo).

Více

Sociální sítě

13. 3. 2014

Sociální sítě jsou fenoménem posledních let a jejich využívání každým dnem roste. Ať chceme nebo nechceme, ovlivňují náš život. Pokud sami nejste uživatelem některé z nich, pak většina vašich přátel jistě je.

Více

Feedback

11. 2. 2014

Feedback, neboli zpětná vazba – „oblíbené“ slovo v oblasti HR – ať už z pohledu klienta, kandidáta nebo našeho, personální agentury. Dle mého názoru jeden z nejdůležitejších výstupů, bez kterého se nemůžeme posunout dál. A stejně tak kandidáti i klienti.

Více

Blíží se olympijské hry, máme se těšit, nebo obávat?

21. 1. 2014

Předpokládám, že většina lidí sleduje probíhající přípravy na Zimní olympijské hry. Někteří více z pohledu sportovního, jiní politického (kdo přijede na zahájení a kdo naopak nedorazí) a jiní sledují to, co vše se stihlo postavit, jak sportoviště vypadají, jaká bude jejich využitelnost po ukončení her a kolik vše stálo.

Více

S úsměvem do nového roku

7. 1. 2014

Tak je to za námi – několikaměsíční přípravy na Vánoce spojené s nezbytným zimním úklidem, honbou za nejlepšími / nejoriginálnějšími vánočními dary a voňavým pečením vyvrcholily tolik očekávanou štědrovečerní večeří.

Více

Jazykové dovednosti

3. 12. 2013

Jak kandidáti hodnotí své jazykové dovednosti při hledání pracovního uplatnění? V dnešní době už se jen těžko setkáme s manažerskou pozicí, kde není požadavek na jisté jazykové znalosti.

Více

Změna?

13. 11. 2013

Rozhodnutí změnit pracovní působení určitě nepatří k těm nejjednodušším, obzvláště v době finanční krize a v případě, že je člověk svázán hypotékou, nemalými výdaji na rodinu a provoz domácnosti a dalšími.

Více

Vánoce jsou tady ...

28. 8. 2013

A je to tady. Včera mi emailem přišla první vánoční nabídka. 26. srpna mně internetový prodejce všech možných věcí, které nepotřebujete, za to na ně dostanete neodolatelnou slevu, poslal zprávu s varováním, že Vánoce se blíží a nenapíšu-li Ježíškovi včas, už se na mě žádný dárek nedostane.

Více

R4U s. r. o.
Na Kozačce 1289/7, Praha 2 - Vinohrady, 120 00
IČ: 27567656, DIČ: CZ27567656
OR Sp. zn. C 114403 u MS v Praze

Kontaktní údaje
E-mail: r4u@r4u.cz
Telefon: +420 246 086 079 - 80
Kde nás najdete?
Ochrana osobních údajů

 
Nahoru