Nacházíte se zde: Úvod » Blog

Blog

Já a vysoká škola

1. 9. 2010

Toto léto pro mě bylo velmi náročné. Dostala jsem se do situace, o které se mi ani nesnilo. Pět let jsem se věnovala studiu na vysoké škole, v zimě mě čekaly závěrečné státnice. Ale bohužel poslední zkouška před státnicemi mi nevyšla.

Více

Jak vidím situaci na trhu…

31. 8. 2010

V poslední době se mě nejen klienti, ale i kandidáti ptají, jak vidím za poslední dobu trh práce. Jestli je stále stagnace nebo se trh z našeho pohledu zvedá, jaké jsou pozice a jací kandidáti, jestli vidíme nějaké změny.

Více

Já mám prostě pech…

22. 4. 2010

Po relativně dlouhé době jsem měla naplánovanou dovolenou.. Dostala jsem k narozeninám letenky do Londýna, dohodly jsme se se ségrou, že si to tam náležitě užijeme. Ona tam ještě nebyla, tak jsme měly naplánované na první den památky, na druhý den shopping.

Více

Let’s be successful!

15. 4. 2010

After beginning of 2010 I am having feeling that things again are "heating up" in recruitment business in positive way. In the past few months while working on couple of significant projects I found that candidates who are looking for a job are actually offered to work in other companies as well and I must react more quickly to catch those "good ones" that I can sale them to the "best ones" (meaning my clients ).

Více

Nevěřím tomu, že automobilový průmysl se utápí v krizi. I když…

7. 4. 2010

Stále slýcháme, jak krize vládne na trhu s auty, že se neprodává, automobilky musí omezovat výrobu, šetřit. Slyšíme to už více než rok a člověk pak propadne pocitu, že se automobilkám opravdu nedaří.

Více

Konečně je tu jaro……

31. 3. 2010

Po neuvěřitelně dlouhé zimě, která byla opravdu velmi náročná, je tu konečně jaro. Nejen podle kalendáře, ale i podle počasí. Myslím si, že v zimním období je většina z nás trochu lenivější a to se odráží i na počtu pohovorů, které absolvuji.

Více

Jaký bude rok 2010?

23. 2. 2010

Asi každý přemýšlí o tom jaký bude rok 2010. Nejen osobně, ale i pracovně. Každý plánuje, počítá, přemýšlí, co ještě může a co už je velké riziko. Vezmu vlastní příklad. My letos chceme přijmou 2 až 3 nové lidi, což znamená, že musíme vědet, že tento rozvoj budeme schopni financovat.

Více

Kdy už přijde něco, co nám dodá energii?

9. 2. 2010

Také máte někdy pocit, že už ráno prostě nevstanete? Venku je ještě tma, přemýšlíte, zda zase přes noc „nepřipadlo", když jedete autem, jestli si mezi hromadami sněhu najdete místo na parkování, když zaparkujete, tak celý den přemýšlíte, zda na to auto nespadne hora sněhu ze střechy.

Více

Můj životopis, má vizitka?

26. 10. 2009

Protože pracuji v personální agentuře, projdou mi rukama desítky životopisů měsíčně. Už na škole nám bylo vtloukáno, že životopis je naše první vizitka, případný motivační dopis rovněž. V poslední době mě začalo více a více zarážet, že mi chodí dokumenty plné chyb.

Více

Změna prostředí dělá “divy“

22. 10. 2009

Začátkem října tohoto roku se naše společnost R4U přestěhovala. Jsme stále na stejné adrese, kandidáti mohou naše kanceláře navštívit o patro výš. Možná ne každý si uvědomuje, že změna prostředí dělá „divy" na naší psychiku, alespoň já to tak vnímám.

Více

R4U s. r. o.
Na Kozačce 1289/7, Praha 2 - Vinohrady, 120 00
IČ: 27567656, DIČ: CZ27567656
OR Sp. zn. C 114403 u MS v Praze

Kontaktní údaje
E-mail: r4u@r4u.cz
Telefon: +420 246 086 079 - 80
Kde nás najdete?
Ochrana osobních údajů

 
Nahoru