Nacházíte se zde: Úvod » Blog » S úsměvem do nového roku

S úsměvem do nového roku

Tak je to za námi – několikaměsíční přípravy na Vánoce spojené s nezbytným zimním úklidem, honbou za nejlepšími / nejoriginálnějšími vánočními dary a voňavým pečením vyvrcholily tolik očekávanou štědrovečerní večeří.

Tentokráte byly svátky spojené pro mnohé s mimořádně dlouhým volnem, které jsme mohli strávit se svými blízkými, s pohádkami a talíři přetékajícími nejrůznějšími dobrotami a cukrovím. Pevně věříme, že jste si jej všichni krásně užili, odpočinuli a nabyli novou sílu a energii:)

Ať se nám to líbí nebo ne, svátky jsou již minulostí a před námi se otevírá nový rok s číslovkou 2014. Jakýpak bude, záleží z velké míry i na nás. Nový rok bývá často spojen s předsevzetími, která si stanovujeme, aby náš život byl lepší a kvalitnější – začnu cvičit, přestanu kouřit, zlepším si angličtinu a tak dále a tak dále. Pokud se na seznamu Vašich novoročních předsevzetí nachází položka „najdu si novou práci“, náš tým R4U Vám bude s radostí nápomocen!

A závěrem mi dovolte podělit se s Vámi i o mé předsevzetí – více se usmívat, méně nadávat a nahlížet na svět tak nějak s větším optimismem. Bylo by pěkné, kdyby kategorii „úsměv“ zařadili do svého repertoáru všichni:) Nejen v rámci naší profese (co může být horšího než nabručený personalista? A nebo naopak – víte jak se zvýší šance příjemného a usměvavého kandidáta na úspěch?), všeobecně pro celou naší společnost by více úsměvů bylo jistě přínosem. Nic nestojí a zaručeně potěší.

Přeji Vám všem, kdo náš blog sledujete, všechno nejlepší do nového roku, zdraví, štěstí, plno úspěchů (nejen pracovních) a neutuchající dobrou náladu :)))

LS


Zpět na přehled

R4U s. r. o.
Na Kozačce 1289/7, Praha 2 - Vinohrady, 120 00
IČ: 27567656, DIČ: CZ27567656
OR Sp. zn. C 114403 u MS v Praze

Kontaktní údaje
E-mail: r4u@r4u.cz
Telefon: +420 246 086 079 - 80
Kde nás najdete?
Ochrana osobních údajů

 
Nahoru